Om Frydenbø Milpro

Frydenbø Milpro AS er et selskap i Frydenbø Group og representerer Zodiac Milpro på det norske og svenske markedet. Vi tilbyr gummibåter og RIB’er til militær og profesjonell bruk, alt fra mindre enkle arbeidsbåter til store RIB’er for bruk under svært krevende forhold.

Vi tilbyr komplette løsninger basert på kundens spesifikasjoner og krav. Frydenbø Milpro har lang erfaring og omfattende kompetanse både hva gjelder utarbeidelse av kundetilpasset teknisk løsning, prosjektgjennomføring og dokumentasjon.

Zodiac Milpro

Zodiac har siden 1899 vært assosiert med innovasjoner og har utviklet seg til i dag å være verdens mest kjente og respekterte produsent av gummibåter og RIB’er.

Zodiac Milpro ble i 1990 etablert som en egen enhet for å fokusere på det militære og profesjonelle markedet og har i dag produksjons fasiliteter i Canada, Spania, UK og USA. Alle er ISO 9001 sertifisert og er fullt ut fokusert på å tilfredsstille behov fra de mest krevende kundegrupper.

Zodiac Milpro produserer over 60 forskjellige modeller. Modeller som er tilpasset en rekke forskjellige bruksområder og som i dag i et antall av over 20.000 båter er i bruk av blant annet militære styrker i over 80 land.

Frydenbø Group

Frydenbø® Group AS er et familieeid konsern som består av fire divisjoner; Bil, Marine, Eiendom og Industri. Gruppen sysselsetter over 500 ansatte.

Entusiasme har vært vår drivkraft i 100 år. For mer informasjon se www.frydenbo.no.

Kontakt oss

[No renderer for phonenumber]

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer informasjon i vår personvernerklæring.