Zodiac Milpro RIB

Zodiac Milpro RIB’er er bygd for profesjonell bruk og leveres i størrelser fra 4,2 til 8,7 meter og består av fire serier med hver sine unike egenskaper og fordeler.

SRA (Sea Rib Aluminium)

Zodiac Milpro SRA har aluminium skrog med de fordelene dette gir med hensyn til styrke, tilpasningsmuligheter, etc. SRA leveres med avtakbar pongtong (enten med standard rund form eller D-Shape for økt innvendig plass). Pongtongen kan leveres både som standard luftfylt eller i en skum fylt utgave (Durarib). Mulighet for dykkerdør gir enkel tilgang fra vannet. Dekket er utstyrt med tracks som tillater hurtig endring i konfigurasjon avhengig av bruksområde. SRA er tilgjengelig både med utenbordsmotor(er) og innenbordsmotor (drev og vannjet).

SRR ( Sea Rib Responders)

Zodiac Milpro SRR leveres i størrelser fra 4,2 til 8,7 meter. Alle modeller leveres med avtakbar pongtong og har mulighet for «Rapid Access Door» for enkel entring fra vannet. Et stort utvalg i konsoll/sete løsninger samt annet utstyr gir mulighet for en rekke konfigurasjoner basert på kundens behov og krav.

SRMN (Sea Rib Marine and Navy)

Zodiac Milpro SRMN er kjent som den originale RIB'en – solid, enkel og funksjonell. SRMN leveres i 3 størrelser – 500, 550 og 600 og kan leveres med luftfylt eller Durarib pongtong.

SR (SeaRiders)

Zodiac Milpro SeaRiders ble originalt solgt under Avon navnet og er en velkjent modell blant mange militære og profesjonelle kunder. De er designet med et sjøvanns ballast system og et markant V skrog som gir meget gode manøvrerings og sjøegenskaper.

Til alle Zodiac Milpro RIB'er tilbyr vi et stort utvalg av utstyr, motorløsninger og tilbehør. Alle båter bygges opp i henhold til kundens spesifikasjon og leveres nøkkelklare.

Video

Kontakt meg om dette

[No renderer for phonenumber]

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer informasjon i vår personvernerklæring.