Zodiac Hurricane

Zodiac Hurricane RIB’er er kjent som de best bygde RIB’ene i verden og er i bruk av militære og profesjonelle brukere over hele verden.

Om Zodiac Hurricane

Zodiac Hurricane RIB'er produseres i størrelser fra 6,3 meter til over 11 meter og i en rekke konfigurasjoner basert på kundens behov og bruksområde. Alle båter bygges i henhold til kundens funksjonskrav og utstyres for å gi en best mulig plattform i utøvelse av brukerens oppdrag.

Zodiac Hurricane RIB'er kan leveres med aluminium eller glassfiber skrog, utenbords- eller innenbordsmotor(er) - både propell drift og vannjet. Alle modeller leveres med avtakbar pongtong for enkelt vedlikehold. Pontongene kan leveres både som standard luftfylt eller med Durarib skumfyll, pongtongene leveres både som standard runde og D-shape (som gir mer innvendig plass), det er også mulighet for Hybrid løsninger hvor man kombinerer luft/skum og rund/D-shape.

Zodiac Hurricane produserer kun på bestilling og normalt med utgangspunkt i en kravspesifikasjon fra kunden. Basert på denne spesifikasjonen utarbeides et design og et løsningsforslag i tett dialog med kunden. Zodiac Hurricane har et utvalg av avanserte RIB design for å kunne møte de mest krevende behov og bruksområder. Zodiac Hurricane RIB'er er alltid bygd etter den høyeste standard med tanke på sjøegenskaper og kjørekomfort, dette gjennom avanserte skrog design, dekks konfigurasjon og valg av utstyr. Zodiac Hurricane har lang erfaring i å arbeide med og forstå de spesifikke krav og behov som militære og profesjonelle kunder har, mange av de løsningene Zodiac Hurricane tilbyr er unike og er utviklet spesielt i tett samarbeid med denne brukergruppen.

Video

Kontakt meg om dette

[No renderer for phonenumber]

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer informasjon i vår personvernerklæring.