Gummibåter for sivilt bruk

Zodiac Milpro tilbyr en rekke profesjonelle gummibåter for sivil bruk, både i form av ekspedisjonsbåter, arbeidsbåter og redningsbåter. Et stort utvalg i størrelser gir gode muligheter til å finne en modell som passer til spesifikke bruksområder. Vi leverer alt fra små kompakte modeller på 3,2 meter opp til store arbeidsbåter på 7 meter med enorm lastevne – alle fullt ut sammenleggbare.

Zodiac Milpro HD leveres i 3 størrelser på henholdsvis 5,3 m, 5,85 m og 7 m. Dette er kraftige, solide båter som er bygget for bære tung last. HD båtene har et trimaran futura skrog som gir gode planingsegenskaper selv tungt lastet. HD serien er solid bygget for bruk under tøffe forhold, dette både gjennom materialvalg og design.

Zodiac Milpro GR leveres i 2 størrelser på henholdsvis 4,2 og 4,7 m. Dette er den klassiske gummibåten som dekker mange forskjellige bruksområder og som blant annet brukes i stor utstrekning i Arktiske strøk. GR leveres med interkommunikasjonsventiler, store selvlensere og aluminiums dørk. Utstyrt med sjøsettingshjul kan den enkelt tas opp / sjøsettes på steder uten rampe, etc.

Zodiac Milpro ERB leveres i 3 størrelser på henholdsvis 3,2 m, 3,9 m og 4,1 m. Alle utgaver kan leveres både med aluminiumsdørk, rulledørk eller HPP dørk (oppblåsbar høytrykks dørk). ERB båtene er spesielt designet for bruk under redningsoperasjoner og leveres standard med hurtigoppblåsningskit, dette gjør at tiden fra sammenpakket tilstand til de er klare for bruk er meget kort.

Kontakt meg om dette

[No renderer for phonenumber]

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer informasjon i vår personvernerklæring.